Update: de trainingsgroepen zijn VOL.
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.
Vragen hierover kunnen gemaild worden naar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Het beachvolleybal seizoen komt er aan.

Schrijf je snel in !!!VOLECOfinalZondertekst

Zowel leden van Voleco als niet-leden kunnen bij VolecoBEACH terecht om beachvolleybaltraining te volgen. Ook als je nog nooit hebt gevolleybald, is beachvolleybal de ideale sport om sportief en gezellig bezig te zijn in de zomer. Vanaf 8 mei 2019 zijn we weer te vinden op onze mooie beachvolleybalvelden te Lekkerkerk. Alle trainingen worden geleid door Remko Kenter. Een zeer ervaren trainer uit Sliedrecht, zowel op het gebied van beach als zaal volleybal. Deze zomer hebben we voor iedereen een geschikte groep. Daarnaast is er op vrijdag 17 mei een speciale beach clinic die je niet mag missen. Details volgen later. Dus leg je zonnebrand en zonnebril maar vast klaar voor het komende beach seizoen!

Jeugd 7 - 12 jaar

De jeugdspelers en -speelsters van 7 t/m 12 jaar, die volgens de Cool Moves Volleybal (CMV) methode volleybal leren, kunnen deze zomer de zaal verruilen voor de zandbak en doorgaan met beachvolleybal. Maar ook als je nog nooit hebt gevolleybald is dit de ideale methode om te starten met deze stoere buitensport. De leermethode waarvan in het zand gebruik gemaakt wordt, is het Kadijk Beachvolleybal Start System (KBSS). Je kunt er voor kiezen om alleen te trainen, maar ook de toernooien, waarbij iedereen op zijn/haar eigen niveau speelt, zijn erg leuk.

Trainingsdag:   woensdag
Trainingstijd:    17.00-18.30 uur

Jeugd 12 - 18 jaar

Jongens en meiden van 12 t/m 18 jaar kunnen deze zomer beachvolleyballen en van goed opgeleide trainers training krijgen. De trainingsgroepen worden ingedeeld naar leeftijd en/of beachvolleybal ervaring.

Naast de trainingen kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan het Junior Beach Circuit (JBC). Op diverse locaties in Nederland worden JBC toernooien georganiseerd. Je speelt dan tegen jongens of meisjes uit jouw leeftijdscategorie. De 4 beste teams uit elke regio plaatsen zich voor de Beach Finals op het strand van Scheveningen.

Trainingsdag:     woensdag
Trainingstijd:      18.30-20.00 uur of  20.00-21.30 uur

Jong Volwassenen

De trainingsgroep 'Jong Volwassenen' is bedoeld voor beachvolleyballers ouder dan 18, die hun beachvolleybaltechnieken willen verbeteren. Voor deze groep wordt in Nederland op diverse stranden het Summer Beach Volleyball Circuit georganiseerd. Dit toernooi is voor laag, midden en hoog niveau, mixteams, 2 tegen 2, 3 tegen 3 of 4 tegen 4.  

Trainingsdag:   woensdag
Trainingstijd:    20.00-21.30 uur

Inschrijven

Inschrijven voor de beachvolleybaltrainingen bij VolecoBEACH kan digitaal via de website www.volecobeach.nl of Klik hier voor het inschrijfformulier

Lidmaatschap VolecoBEACH
Als je in 2018 trainingslid was en als je niet hebt opgezegd, dan gaan we er vanuit dat je ook dit jaar komt trainen.
Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Afmelden moest dus officieel voor 1 januari 2019. Omdat we vinden dat iedereen op basis van de nieuwe plannen zijn keuze moet kunnen maken hanteren we een uiterste afmelddatum van 1 mei. Afmelden per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Afmelden na deze datum betekent dat je lid blijft t/m 31-12-2019 en dan zal het basislidmaatschap worden berekend.

Contributie 2019
Basislidmaatschap + 1 training :    € 25,00 + € 17,50

Meer informatie en vragen
Kijk voor alle informatie op de website www.volecobeach.nl of stel je vraag per mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.