Home

Zaterdag 31 augustus is het zover: de VolecoBEACH Slotdag !!

De slotdag is bedoeld voor alle leden van VolecoBEACH en zal beginnen met een KBSS toernooi in de ochtend, gevolgd door een middagtoernooi voor de jeugd vanaf 13 jaar en de senioren. De dag zal worden afgesloten met een gezellige barbecue.

KBSS-jeugd
Het slottoernooi voor onze beachboys & -girls van de KBSS trainingsgroepen zal plaatsvinden van 9:30 tot circa 12:00 uur. Het toernooi gaat alleen door bij voldoende animo, dus meld je aan!

VolecoBEACH seniorleden en jeugdleden > 13
Het middagtoernooi voor seniorleden en de andere jeugdleden zal plaatsvinden van 12:30 tot circa 17:30 uur.
Trommel je VolecoBEACH vrienden op en schrijf je in! Als je geen team op de been kan krijgen, maar toch mee wilt doen, dan kan dit ook. Geef je dan op als individu.

Aanmelden
Opgeven kan door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , vermeld daarbij de namen van alle teamleden.

Barbecue
Aansluitend aan het middagtoernooi zal ’s avonds de barbecue plaatsvinden. Bij de barbecue zijn introducés natuurlijk van harte welkom. Dus neem je kinderen, je ouders, je vriend of vriendin gezellig mee. Opgeven voor de barbecue is heel simpel. Geef bij je aanmelding aan het aantal personen dat je wil opgeven, met de namen erbij.

Kosten

  • Inschrijfgeld toernooi : € 0,00
  • Barbecue volwassenen : €12,50
  • Barbecue kinderen (t/m 12 jaar) : € 5,00

Opgeven voor het toernooi en/of de barbecue kan tot uiterlijk woensdag 28 augustus, want daarna wordt het programma gemaakt en het eten besteld. Zorg dus dat je je op tijd inschrijft!

Een gezellige afsluiting is wel verdiend na zo’n mooi beachseizoen. Wij hopen daarom op zo veel mogelijk animo
zowel overdag als ’s avonds, zodat we er met z’n allen een mooie afsluiting van kunnen maken