Nieuwsarchief

Zaterdag 31 augustus is het zover: de VolecoBEACH Slotdag !!

De slotdag is bedoeld voor alle leden van VolecoBEACH en zal beginnen met een KBSS toernooi in de ochtend, gevolgd door een middagtoernooi voor de jeugd vanaf 13 jaar en de senioren. De dag zal worden afgesloten met een gezellige barbecue.

KBSS-jeugd
Het slottoernooi voor onze beachboys & -girls van de KBSS trainingsgroepen zal plaatsvinden van 9:30 tot circa 12:00 uur. Het toernooi gaat alleen door bij voldoende animo, dus meld je aan!

VolecoBEACH seniorleden en jeugdleden > 13
Het middagtoernooi voor seniorleden en de andere jeugdleden zal plaatsvinden van 12:30 tot circa 17:30 uur.
Trommel je VolecoBEACH vrienden op en schrijf je in! Als je geen team op de been kan krijgen, maar toch mee wilt doen, dan kan dit ook. Geef je dan op als individu.

Aanmelden
Opgeven kan door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , vermeld daarbij de namen van alle teamleden.

Barbecue
Aansluitend aan het middagtoernooi zal ’s avonds de barbecue plaatsvinden. Bij de barbecue zijn introducés natuurlijk van harte welkom. Dus neem je kinderen, je ouders, je vriend of vriendin gezellig mee. Opgeven voor de barbecue is heel simpel. Geef bij je aanmelding aan het aantal personen dat je wil opgeven, met de namen erbij.

Kosten

  • Inschrijfgeld toernooi : € 0,00
  • Barbecue volwassenen : €12,50
  • Barbecue kinderen (t/m 12 jaar) : € 5,00

Opgeven voor het toernooi en/of de barbecue kan tot uiterlijk woensdag 28 augustus, want daarna wordt het programma gemaakt en het eten besteld. Zorg dus dat je je op tijd inschrijft!

Een gezellige afsluiting is wel verdiend na zo’n mooi beachseizoen. Wij hopen daarom op zo veel mogelijk animo
zowel overdag als ’s avonds, zodat we er met z’n allen een mooie afsluiting van kunnen maken

Op vrijdag 5 juli organiseert VolecoBEACH een KBSS beach toernooi voor de jeugd in Lekkerkerk (Weidelaan 55 te Lekkerkerk). Het toernooi vindt plaats tussen 16:30 en circa 18:30/19:00 (afhankelijk van het aantal deelnemers). Graag 15 minuten voor aanvang melden bij de wedstrijdtafel op de velden. Voor alle niveaus is er wel een tegenstander dus schrijf je snel in!

Inschrijven kan tot 30 minuten voor aanvang van het toernooi. Maar liefst even inschrijven via de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. zodat we ongeveer weten hoeveel teams er mee doen.

KBSSlogokleuroutline1

In verband met de hevige regenval zullen de trainingen op woensdag 12 juni helaas niet doorgaan.

IMG 20190612 153915

Update: de trainingsgroepen zijn VOL.
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.
Vragen hierover kunnen gemaild worden naar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Het beachvolleybal seizoen komt er aan.

Schrijf je snel in !!!VOLECOfinalZondertekst

Zowel leden van Voleco als niet-leden kunnen bij VolecoBEACH terecht om beachvolleybaltraining te volgen. Ook als je nog nooit hebt gevolleybald, is beachvolleybal de ideale sport om sportief en gezellig bezig te zijn in de zomer. Vanaf 8 mei 2019 zijn we weer te vinden op onze mooie beachvolleybalvelden te Lekkerkerk. Alle trainingen worden geleid door Remko Kenter. Een zeer ervaren trainer uit Sliedrecht, zowel op het gebied van beach als zaal volleybal. Deze zomer hebben we voor iedereen een geschikte groep. Daarnaast is er op vrijdag 17 mei een speciale beach clinic die je niet mag missen. Details volgen later. Dus leg je zonnebrand en zonnebril maar vast klaar voor het komende beach seizoen!

Er worden elk weekend heel veel leuke beachvolleybaltoernooien georganiseerd in Nederland.
Aanmelden en meedoen gaat op eigen initiatief. Informatie hierover lees je op :

Op zaterdag 9 juni hebben we voor de KBSS kinderen het KBSS beachvolleybaltoernooi georganiseerd op de beachvelden in Lekkerkerk.

Wat een gezellige, sportieve en mooie dag is het geweest! 
Met de opgekomen 9 teams van VolecoBEACH onderverdeeld in 2 poules werd er een heuze strijd gestreden om de felbegeerde medailles.

In de poule met spelkaart 3 split werd er al bijna echt beachvolleybal gespeeld. Bij deze spelkaart wordt de bal alleen na de setup nog even gevangen, vervolgens opgegooid en met hard contact over het net gespeeld. Doordat er al een aantal weken wordt getraind, ging dit vaak al heel erg goed. 
Uitslag:
1. Florian/Susan
2. Charlotte (met wisselende partner)
3. Max/Silvie
KBSS toernooi Lekkerkerk 1 klein

De andere poule werd verdeeld over een A en een B poule. Zij speelden bijna allemaal op spelkaart 1 Trio. Deze kinderen moesten al serveren vanaf de achterlijn en mochten alleen de eerste bal nog vangen. Daan en Anoeska (5 jaar) hadden zelf nog nooit gebeachvolleybald, maar wilden wel graag meedoen en speelden op spelkaart 0. Bij deze spelkaart mogen alle ballen nog gevangen en gegooid worden en dat ging vaak hartstikke goed. Na een paar wedstrijden waren ze er echt wel moe van, toen zijn de broers van Evy even ingevallen. Ook dat ging super leuk, bedankt Nick en Stan! 
Uitslag:
1. Djina/Jurre
2. Yasmee/Evy
3. Lucas/Vic
4. Niels/Anna
5. Kurt (met wisselende partner)
6. Daan/Anoeska & Nick/Stan
KBSS toernooi Lekkerkerk 2 klein

donna bente
Op zaterdag 26 augustus a.s. zullen onze VolecoBEACH-jeugdleden, Donna en Bente, mee doen met het Nederlands Kampioenschap beachvolleybal in Scheveningen.
Door hun goede prestaties op diverse toernooien van het Nevobo Junior Beachcircuit hebben zij voldoende rankingpunten weten te behalen. Hierdoor hebben zij zich geplaatst bij de 4 beste teams van regio Zuid.
Op het strand van Scheveningen zullen van elke regio (Noord, Oost, Zuid en West) de 4 beste teams gaan strijden om het goud en dus de titel Nederlands Kampioen.
Wij wensen Donna en Bente veel succes en vooral heel veel plezier.