Junior Beach Circuit

Ben jij tussen de 11 en 19 jaar en vind je beachvolleyballen super leuk? Doe dan mee met het Junior Beachcircuit (JBC)! Door het hele land worden gezellig toernooien georganiseerd op het strand of bij een beachvolleybalaccommodatie.

Kalender
De toernooien vinden in de maanden mei tot en met augustus plaats. Er vinden heel veel toernooien door heel Nederland plaats. Op de website www.zelfbeachen.nl vind je ze allemaal. Hier kun je je ook aanmelden.

Inschrijven
Er wordt gespeeld in de volgende categorie├źn: <13, <15, <17 en <19 jaar. 

Screenshot 20200714 175408

Ranking 
Door mee te doen aan de JBC toernooien kan een speler punten verdienen.  Aan de hand van deze punten wordt er individuele ranking opgemaakt waar alle spelers uit heel Nederland op terug te vinden zijn. Vanaf dit beachseizoen kun je op alle toernooien, ook in andere regio's, rankingpunten verdienen. 

De actuele ranking komt vind je terug op de site www.zelbeachen.nl .

Junior Beachcircuit Finals 
De afsluiting van het Junior Beachcircuit zijn de Finals. Bij de Finals komen teams uit het hele land bij elkaar om tegen elkaar te strijden. Vanuit de vier regio's mogen de beste vier beachteams per categorie door naar de Finals. Hier wordt er gekeken naar de spelers/teams met de beste ranking (beste 4 resultaten).

Klik hier voor meer informatie over het Junior Beachcircuit