Trainingen

Het beachvolleybal seizoen komt er aan.
Schrijf je snel in !!!


Zowel leden van Voleco als niet-leden kunnen bij VolecoBEACH terecht om beachvolleybaltraining te volgen. Ook als je nog nooit hebt gevolleybald, is beachvolleybal de ideale sport om sportief en gezellig bezig te zijn in de zomer. Vanaf 9 mei 2018 zijn we weer te vinden op onze mooie beachvolleybalvelden te Lekkerkerk. Deze zomer hebben we voor iedereen een geschikte groep. Leg je zonnebrand en zonnebril maar vast klaar!


Jeugd 7 - 12 jaar
De jeugdspelers en -speelsters van 7 t/m 12 jaar, die volgens de Cool Moves Volleybal (CMV) methode volleybal leren, kunnen deze zomer de zaal verruilen voor de zandbak en doorgaan met beachvolleybal. Maar ook als je nog nooit hebt gevolleybald is dit de ideale methode om te starten met deze stoere buitensport. De leermethode waarvan in het zand gebruik gemaakt wordt, is het Kadijk Beachvolleybal Start System (KBSS). Je kunt er voor kiezen om alleen te trainen, maar ook de toernooien, waarbij iedereen op zijn/haar eigen niveau speelt, zijn erg leuk.

Trainingsdag: woensdag
Trainingstijd: 17.00-18.30 uur
als de groep te groot wordt zal de oudste KBSS jeugd worden doorgeschoven naar groep 2 (18.30-20.00 uur)
Trainers: Remko Kenter, William Hazenbroek


Jeugd 12 - 18 jaar
Jongens en meiden van 12 t/m 18 jaar kunnen deze zomer beachvolleyballen en van goed opgeleide trainers training krijgen. De trainingsgroepen worden ingedeeld naar leeftijd en/of beachvolleybal ervaring.
Naast de trainingen kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan het Junior Beach Circuit (JBC).
Op diverse locaties in Nederland worden JBC toernooien georganiseerd. Je speelt dan tegen jongens of meisjes uit jouw leeftijdscategorie. De 4 beste teams uit elke regio plaatsen zich voor de Beach Finals op het strand van Scheveningen.

Trainingsdag: woensdag
Trainingstijd: 18.30-20.00 uur
20.00-21.30 uur
Trainers: Remko Kenter, John Geneugelijk, Judith Verheul


Jong Volwassenen
De trainingsgroep 'Jong Volwassenen' is bedoeld voor beachvolleyballers ouder dan 18, die hun beachvolleybaltechnieken willen verbeteren. Voor deze groep wordt in Nederland op diverse stranden het Summer Beach Volleyball Circuit georganiseerd. Dit toernooi is voor laag, midden en hoog niveau, mixteams, 2 tegen 2, 3 tegen 3 of 4 tegen 4.

Trainingsdag: woensdag
Trainingstijd: 20.00-21.30 uur
Trainers: Remko Kenter, John Geneugelijk, Judith Verheul


Inschrijven
Inschrijven voor de beachvolleybaltrainingen bij VolecoBEACH kan digitaal via de website www.volecobeach.nl
of Klik hier voor het inschrijfformulier

Lidmaatschap VolecoBEACH
Als je in 2017 trainingslid was en als je niet hebt opgezegd, dan gaan we er vanuit dat je ook dit jaar komt trainen.
Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Afmelden moest dus officieel voor 1 januari 2018. omdat we vinden dat iedereen op basis van de nieuwe plannen zijn keuze moet kunnen maken hanteren we een uiterste afmelddatum van 1 april. Afmelden per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afmelden na deze datum betekent dat je lid blijft t/m 31-12-2018 en dan zal het basislidmaatschap worden berekend.

Contributie 2018
Basislidmaatschap + 1 training per week : € 25,00 + € 17,50

Meer informatie en vragen
Kijk voor alle informatie op de website www.volecobeach.nl of stel je vraag per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.